Read Glöm inte att låsa by Elizabeth Haynes Free Online


Ebook Glöm inte att låsa by Elizabeth Haynes read! Book Title: Glöm inte att låsa
City - Country: No data
Loaded: 2353 times
Reader ratings: 6.7
The author of the book: Elizabeth Haynes
Edition: Lind & Co
Date of issue: April 25th 2013
ISBN: 9174611348
ISBN 13: 9789174611342
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 19.18 MB

Read full description of the books:Catherine Bailey är ung, singel och festar hårt med sina vänner på helgerna. Känner hon sig attraherad av en man tvekar hon inte att ge sig in i leken. Men när hon träffar Lee blir det snabbt allvar. Han är snygg, karismatisk och spännande – det är nästan för bra för att vara sant. Inte bara Catherine utan också alla hennes väninnor faller som käglor. Vilket kap!

Deras passion är himlastormande, Lee uppvaktar Catherine som ingen man tidigare gjort, men snart får hon uppleva hans dåliga humör och en skrämmande brutalitet. Vem är han egentligen? När kommer han att höra av sig härnäst? Vad sysslar han egentligen med?

Att Lee är en man med makt står klart. Deras relation blir alltmer oförutsägbar och Catherine känner sig osäker, hon har en kuslig känsla av att någon rotar bland hennes saker. Inte lämnade hon fönstret öppet? Och inte låg boken där när hon gick till jobbet i morse? Hon kontrollerar gång på gång att fönster är stängda och dörren är låst när hon går ut. Och sedan kontrollerar hon igen och sedan en gång till. Tvångstankar och ritualer tar över hennes liv, stjäl hennes tid och inre ro. Catherine känner sig hotad till livet.

Långsamt bryts hon ner. Catherine förvandlas från en festglad och självsäker ung kvinna till ett nervvrak med tvångsbeteenden utan någon som helst självkänsla. Hon försöker tala med goda vänner om det som händer men blir inte trodd – de känner Lee och dyrkar honom. Inte skulle han bete sig på det sättet? Hennes liv blir outhärdligt, hon litar inte på någon, har ingen att vända sig till.

Catherine ser till slut ingen annan utväg än att fly. Men det hon tror sig ha undkommit en gång för alla kommer att upprepa sig.

ELIZABETH HAYNES är utredare inom polisen och har tidigare arbetat som bland annat bilförsäljare. Glöm inte att låsa, som hon skrev som ett tävlingsbidrag, är hennes första bok och har rönt stora framgångar i både Storbritannien och USA.


Download Glöm inte att låsa PDF Glöm inte att låsa PDF
Download Glöm inte att låsa ERUB Glöm inte att låsa PDF
Download Glöm inte att låsa DOC Glöm inte att låsa PDF
Download Glöm inte att låsa TXT Glöm inte att låsa PDFRead information about the author

Ebook Glöm inte att låsa read Online! Elizabeth Haynes grew up in Seaford, Sussex and studied English, German and Art History at Leicester University.

She previously worked as a police intelligence analyst and lives in Norfolk with her husband and son.


Reviews of the Glöm inte att låsa


MOHAMMAD

A book that really liked it!

OSCAR

The book brought changes in life!

LYDIA

Phone number you need to drive to protect against robots.

LOGAN

Energy text

EMMA

The book is a masterpiece that makes a richer soul, speech, and wider horizon.
Add a comment
Download EBOOK Glöm inte att låsa by Elizabeth Haynes Online free

PDF: glm-inte-att-lsa.pdf Glöm inte att låsa PDF
ERUB: glm-inte-att-lsa.epub Glöm inte att låsa ERUB
DOC: glm-inte-att-lsa.doc Glöm inte att låsa DOC
TXT: glm-inte-att-lsa.txt Glöm inte att låsa TXT